Lieve gasten,

Yay! Na veel denkwerk en overleg hebben wij besloten om weer open te gaan om jullie te kunnen laten genieten van onze diverse wereldkeukens. Dit vinden wij natuurlijk heel leuk! Zoals jullie tijdens de persconferentie hebben kunnen vernemen wordt er een maximaal aantal personen van 30 gehanteerd. Dit betekent dat er voor ons als Eten en Co, dingen zijn veranderd, maar ook voor jullie als gasten.

Om te beginnen willen we jullie graag eerst wat vertellen over ons concept wat tijdelijk aangepast zal worden. Zo zal er de komende tijd geen sprake zijn van een lopend buffet om verspreiding van het coronavirus (covid-19) te voorkomen. Om jullie wel zo veel mogelijk te kunnen laten proeven van onze gerechten zoals altijd, hebben wij ervoor gekozen Eten en Co tijdelijk in een ander jasje te hijsen. Dit houdt in dat het ‘onbeperkt eten en drinken concept’ gewoon blijft, maar de gerechten via een aangepaste menukaart zijn te bestellen wat aan tafel geserveerd zal worden. Jullie kunnen dus 2 uur lang onbeperkt gerechten bestellen van onze menukaart. Dit zorgt ervoor dat je aan tafel kan blijven zitten en niet hoeft te lopen.

Om het aantal van 30 personen zo goed mogelijk te kunnen handhaven, zullen wij te werk gaan met sessies. Dit houdt in dat we per uur 15 gasten zullen ontvangen op reservering. Reserveren is daarom verplicht. Hierdoor wordt ons arrangement tijdelijk aangepast van 2,5 uur naar 2 uur per tafel en onze prijzen blijven hetzelfde. Ons muntensysteem voor de alcoholische dranken wordt ook nog steeds gehanteerd. Er zit geen limiet aan het aantal gasten per reservering als jullie van hetzelfde huishouden zijn. Wanneer jullie als duo reserveren, zou dit wel van een ander huishouden mogen zijn. Dit geldt dan dus alleen voor twee personen. Omdat dit een aangepast arrangement is, is het op dit moment niet mogelijk stempels te ontvangen en in te leveren. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Om het dineren in ons restaurant zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal aanpassingen gedaan en wat maatregelen moeten nemen. Zodoende wordt er bij iedereen bij binnenkomst een checklist afgenomen. Deze checklist is volgens het KHN. Zo wordt ook de kinderruimte tijdelijk gesloten.

Andere belangrijke maatregelen

  • Gasten mogen het restaurant niet betreden wanneer er sprake is van (lichte) symptomen;
  • Bij binnenkomst moeten de gasten hun handen met desinfectiegel reinigen;
  • Alleen in het restaurant lopen als dit noodzakelijk is;
  • Er moet minimaal anderhalve meter afstand worden gehouden tussen de gasten onderling en het personeel.

Wij kijken er naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen vanaf 1 juni in alle gezondheid en doen ons best alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zullen wij nog steeds open zijn voor het afhalen en bezorgen. Wij hopen op jullie begrip en bij vragen kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Eten&Co